VIDEO: 6 vaj (brez počepov) za popolno zadnjico v hitrem času!

Čvrsta in lepo oblikovana zadnjica je želja večine žensk, le redke pa ta cilj tudi dosežejo. Eden od razlogov za to je, da preprosto ne vedo, katere vaje za zadnjico so najbolj učinkovite.  V videu tokrat ponujam 6 najboljših vaj za čvrsto in popolno zadnjico, katerih se boste razveselile vse, ki ne marate izvajati počepov.

Za izbor najbolj učinkovitih vaj za zadnjico je pomembno, da razumete, katere mišice vse morate aktivirati. Da zadnjica dobi popolno obliko in želeno čvrstost, pa je ob pravi izbiri vaj, pomembna tudi pravilna izvedba. Zapomnite si, da do želenega rezultata najhitreje pridete, če izkoristite celoten potencial maksimalne aktivacije mišic. To pomeni, da pri vsaki vaji poskrbite za kontrolirano gibanje in mišice še dodatno močno stiskate ves čas izvajanja posamezne vaje.

Če želite večji izziv:
– izvajajte globlje razpone gibanja; na primer, korak naprej ali nazaj v določeno smer,
– dodajte uteži ali elastiko, kadar je to primerno,
– naredite ponovitev več,
– vaje izvajajte počasi in skrbite, da bo med izvajanjem vaje mišica ves čas aktivirana.Ne obupajte! Ne glede na to, na kateri točki ste trenutno, se osredotočite na dejstvo, da začenjate z zdravo navado. Vsakdo enkrat nekje začne in ko delate na tem, se bo vaša vzdržljivost izboljšala in postali boste močnejši in močnejši.
VIDEO: 6 vaj za popolno zadnjico, ki preverjeno prinašajo rezultat! Brez počepov.

PREBERITE TUDI: 

 

Zaupaj mi mail in bodi na tekočem o Bodylift dogajanju

DELI

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments