Vadba za izklesane obline in močno telo. 15 minut od doma!

Iščete dober trening za lepo telo brez odvečne maščobe? Tukaj je 16 minutni izsek sredinega treninga. Če vam bo ta vadba všeč in vam bo všeč tudi ideja, da bi z mano od doma lahko vsak teden 3-krat trenirali, vas vabim, da se včlanite v Bodylift spletni GYM za ženske. Poleg mojih vadb, vam bodo na voljo tudi različne druge vadbe z različnimi trenerji, predavanja o prehrani s strokovnjakom za prehrano in zdravi recepti za zajtrk, kosilo in večerjo.

NASVET!
Spravite svojo miselnost na pozitivno raven. Ja, moj program vadbe vam bo pomagal izgubiti maščobo, zgraditi mišično maso in ustvariti lepo telo, toda samo, če boste odločene in se naučile imeti rade svoje telo ter življenje. Bodylift sporočilo je, da vadimo in se gibamo, ker imamo rade svoje telo, ker se želimo počutiti močnejše, sposobnejše in bolj zdrave. Ker želimo storiti vse, kar je v naši moči, da bomo lahko živele bolj zdravo, srečno in samozavestno. Še ena pomembna stvar, ki jo je treba obravnavati že od samega začetka programa: poslušajte svoje telo in nadzorujte vaše misli. Potrebujete dodatni dan počitka? Vzemite si ga – vsi treningi vas čakajo v arhivu. Ste si zastavili preveč? Spustite intenzivnost, kilograme … Prilagodite se vsakdanjemu življenju in se ustrezno izzivajte! Ne pričakujte preveč naenkrat in še posebej, če ste začetnice na tej poti; dajte času, čas…

15-minut za izklesane obline in močno telo s pripomočki

Tokrat se bomo ukvarjale z zelo dinamično vadbo za celo telo. Pripravite se na kompleksne vaje, ki aktivirajo več mišic hkrati, tako da boste opravile še več dela v krajšem času.
Trening bo navdušil vse, ki imate radi pestro in zabavno vadbo brez ponavljajočih se vaj, s katero boste učvrstili svoje telo na bolj raznolik način od tradicionalne rutine dvigovanja uteži.
Trening vam omogoča tudi visoko stopnjo nadzora pri izbiri teže in intenzitete treninga.

Dolžina treninga: 15-minut / Ogrevanje je vključeno
Pripomočki: ročke, kettlebell, elastika
Namen treninga: Čvrste in izklesane obline (noge, zadnjica, trebuh), močno telo, manj odvečne maščobe.

 

Zaupaj mi mail in bodi na tekočem o Bodylift dogajanju

DELI

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments