Bodyliftovke, ki so uspele. BRAVO PUNCE!

Poglejte in preberite njihov zapis, kako so odgnale odvečne kilograme ali pa zgolj kako zelo se je nekaterim spremenilo življenje odkar so del naše velike  družine. 👇❤

Noro, kakšne slike in pohvale dobivamo vsakodnevno. Hvala vam za vse. Za spodbudo, zaupanje in pa željo po še več in več naših treningov ter nasvetov. To nam daje zagon za delo in obogatitev naše Bodylift družine. Hvala, da trenirate in, da ste del nas.

KLAUDIJA:

15 let redno športam. Kilaža vedno kilo gor dol, suhica tudi v nosecnosti. Ampak čisto preveč kardia in čisto premalo pocitka, ker v športu uživam. Posledice pa utrujenost čez dan velikokrat nervoza. Nika Dodig tvoji treningi… moje telo po 15 letih napreduje, prvič imam tonus na mišicah, čez dan polna energije… pa treniram sedaj max 4krat na teden, prisilim se z večjimi obroki ( ker nimam težav z debelostjo), ko sem utrujena počivam tudi 3 dni, če tako čutim. Poanta: kvaliteta pred

 

 kvantiteto. Tvoji treningi niso samo pumpanje, niso samo kardio itd. Hvala za eksplozivnost, moč, prožnost in predvsem za energijo!!! You rock girl✌️✌️❤️❤️

 

BARBARA

Hvala tebi, Nika! Ker si tak motivator, da gre to z lahkoto…začet je sicer težko, ker telo ni navajeno…treba je vztrajat! Potem je pa čist izi sledit…komaj čakam kak bo naslednji trening! Najboljše mi je, ker noben trening ni enak.
Če hočem kakega ponovit ga poiščem v arhivu…čist enostavno 🙂
Pa nikamor se mi ni treba vozit na trening: velik prihranek na času!!
Potem so tu tudi predavanja o prehrani. Res dobre informacije…slušalke v uhe pa sem lahk vse postorila zraven ali pa na poti v službo… 🙂 Zame je bila to moja najboljša naložba do sedaj!
Celo življenje sem hujšala samo s spremembo prehrane pa ni šlo…ko sem rodila sem imela celo 92kg! No, sedaj jih je 60 že kar nekaj časa. Lahko rečem, da samo po zaslugi Nike!
V vsej tej današnji noriji si je nujno potrebno vzet čas tudi samo zase!
Če spremeniš sebe: se spremeni tudi ves tvoj svet 🙂

PREJ        POTEM   

DARJA

Pravijo, da čudeži ne obstajajo? Jaz pa vem, da se dogajajo, če imaš željo in si vztrajen, je vse mogoče. Vmes je pot, ki jo mora vsak prehoditi sam. Ko sem pred leti po “naključju” kliknila n Niko Dodig in njen Bodylift se je  moje razmišljanje o telesni aktivnosti popolnoma spremenilo. Nikoli nisem marala telovadnic, skupinskih vadb niti treningov ena na ena. To, da sem z Niko spoznala vaje in treninge kar iz domače dnevne sobe je bilo zame nekaj noro dobrega. Tako zadnje leto naredim vsaj 4 – 5 intenzivnih treningov z Niko. Naučila sem se zdravo prehranjevati in telovadim vedno samo od doma. Nika priporoča tudi kak trening v naravi in tako 6 in 7 dan skočim še na bližnji hrib. Razlika je očitna in Niki sem neizmerno hvaležna, da me je zasvojila s treningi.

PREJ        POTEM   

 

EVA

PREJ                POTEM     

 

KAROLINA

Imela sem prekomerno težo, nizko samopodobo in težave s hrbtenico. Leta in leta sem kupovala vse možne tabletke, obliže, sirupe…. da bi shujšala, vendar brez uspeha. Dokler nisem prenehala s temi “trači”  in spoznala tebe Nika, ki si me s svojo motivacijo popeljala v svet treningov. Treningi so mi postajali vse bolj všeč, čeprav sem vse treninge opravljala v lažji obliki ali celo zamenjala z drugo vajo. Čutim, kako Nika z dušo in srcem puncam nudi svoje znanje in poslanstvo. Trudi se s svojimi motivacijskimi nagovori, pravilnimi in poenostavljenimi izvedbami vaj Vsako sezono doda del sebe  res z dušo in srcem želi pomagati vsem, ki si to želijo. Omogočila nam je tudi, korak za korakom spoznavamo temelje zdrave prehrane brez odrekanj. Mario Sambolec, ki to vodi, je čudovit človek. Stvar razloži na preprost način in menim, da ga vsaka razume. Pohvalila bi tudi Jogolates in meditacije. Korak za korakom, z voljo, vztrajnostjo, doslednostjo in pridemo do napredka.

Waaaaaw, noro ane? 🙌 Punce noro smo ponosni na vas. Take vrhunske in vidne rezultate so punce dosegle z našo pomočjo. Z našim Bodylift spletnim programom. Program zajema Jogo obraza, Fitbox, Pilates, Jogo, prehransko svetovanje s strani odličnega predavatelja na področju prehrane Maria Samobolca in seveda Hit treninge z ustanoviteljico programa Niko Dodig.

PRIDRUŽI SE ŠE TI IN ZAČNI Z VADBAMI V ŽIVO ŽE DANES !!!💪😍 SKUPAJ ZMOREMO 👑

Zaupaj mi mail in bodi na tekočem o Bodylift dogajanju

DELI

guest
2 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments