VADBA

Joga obraza

Obrazna joga je močno orodje, ki lahko vpliva na izboljšanje vašega zdravja in vzpostavitev ravnovesja delovanja vašega hormonskega sistema in posledično, psihofizičnega ravnovesja. Med samim treningom obrazne joge bomo aktivirali več kot 50 mišic obraza, lobanjske regije in vratu. Gubice, ki se najprej začnejo pojavljati na mišičnih stičiščih, se z redno vadbo, počasi zgladijo. Sestavni del vadbe so tudi vaje za oči, v današnjem času večinoma preobremenjene zaradi velike uporabe zaslonov.

Kupi spletni Gym

Joga obraza

Kaj lahko pričakuješ?

Yoga obraza je močno orodje, ki lahko vpliva na izboljšanje vašega zdravja in vzpostavitev ravnovesja delovanja vašega hormonskega sistema in, posledično, psihofizičnega ravnovesja.

V treningih Obrazne joge bomo aktivirali več kot 50 mišic obraza, lobanjske regije in vratu. Gubice, ki se najprej začnejo pojavljati na mišičnih stičiščih, se z redno vadbo, počasi zgladijo. Boljša prekrvavljenost obraza vpliva tudi na izboljšanje stanja kože. Sestavni del vadbe so tudi vaje za oči, v današnjem času večinoma preobremenjene zaradi velike uporabe ekranov.

Če vsak dan posvetite 5min vadbi Yoge Obraza boste že čez en mesec imeli vidne in čutne rezultate!

  • več energije in manj gubic
  • manj skrbi in lepše in bolj izoblikovana koža
  • izboljšuje vaše zdravje in vzpostavi ravnovesje delovanja vašega hormonskega sistema in posledično, psihofizičnega ravnovesja
  • aktivacija več kot 50 mišic obraza, lobanjske regije in vratu
  • boljša prekrvavitev obraza
NAŠI

Trenerji

Izberi in naroči

Izberi svoj paket

Super cena!

Program: 1 mesec

37,00€

na mesec

Prihrani 11%

Program: 3 mesece

111€98,00€

na 3 mesece

Prihrani 16%

Program: 1 leto

444€370,00€

na leto

PRIČNI ZDAJ

Naročnina se samodejno podaljša ob koncu vsakega obdobja. Brez drobnega tiska. Prekineš jo lahko, kadar želiš!