NOV MESEC VADBE … PRIČNEMO v ponedeljek, 09. MARCA 2020 in tega ne želiš zamuditi … 🙂

Vsako jutro si vzamem nekaj minut za razmislek, kaj želim še doseči.

Vsakodnevno od vas prejmem veliko neverjetnih sporočil tudi o tem, kaj si želite doseči VI 🤗.

💎Nekateri ste omenili, da želite shujšati.

💎Nekateri, da se želite počutiti bolje in imeti več energije v tem ponorelem vsakdanjiku.

💎Drugi želijo, da bi lahko določeno vajo izvedli bolje, naredili več ponovitev, zdržali več sekund brez počitka …

💎Nekateri so omenili, da si želijo končno začeti dosledno delati, postati aktivni in ne odnehati.

💎Spet drugi se želijo okrepiti in si definirati telo.

💎Oglasile so se tudi mlade mamice, ki za vadbo v Gymih nimajo časa, zato bi si želele vaditi doma.

ZATO ….

Ne glede na to, kakšen je vaš cilj, se ne bojim reči, da je najboljši način, da to dosežete s pridružititvijo v moj spletni izziv🏋️‍♀️.

In ravno zato sem združila skupino, katero vsakodnevno polnim s svojim znanjem, izkušnjami in mislimi. Ne samo treningi … 🙂 Novi koledarski mesec vadbe pričenjamo že v ponedeljek, 09. marca 2020.

Zelo pomembno je imeti skupnost, ki vas podpira!

Ker iskreno …

Doseganje ciljev je lahko zelo težko.

Prišli bodo dnevi, ko se vam ne bo ljubilo prav nič. Ne bo volje za trening, ne bo volje za “dodatno ponovitev”, itd.

Tu nastopi skupnost in podpora.

💚In tega v naši zaprti skupini izziva, NE MANJKA. Zato se ne bojte in se nam pogumno pridružite.

Ravno to je ena od stvari, ki mi je pri izzivu najljubša. Da se prav vsi motovirajo / mo med seboj in spodbujajo / mo eden drugega.

🤜🤛Upam, da se nam pridružite, ko začnemo v ponedeljek, 09. marca 2020!

💥Si predstavljaš, da bi se lahko znebila kilogramov in okrepila svoje telo?

💥Si predstavljaš, da pričela z bolj aktivnim življenjem in posledično bolj zdravim, FIT življenjem, polnim energije?

💥Si predstavljaš, da bi se lahko znebila mlahave kože in okrepila zadnjico, stegna, roke in trebuh?

💥Kljub temu, da si vse zgoraj napisano želiš, se ti ne ljubi ali pa pač nimaš časa za obisk prešvicanih dvoran v fitnes centrih?

Draga moja, potem beri dalje, ker vem, da ti bo spodaj napisano všeč!

Si tudi ti utrujena od novih in novih začetkov? Naj se tvoj Napredek Nikoli ne konča

Poslušaj, kaj o izzivu pravi vražja Bodyliftovka Nina, ki živi v Ameriki.

Novi koledarski mesec vadbe V ŽIVO, se prične v ponedeljek, 09. MARCA 2020. Vrata skupine se odprejo tri dni prej. 

NEVERJETNA CENA!

ZA SUPER CENO! Treningi v živo, Joga, Pilates, Meditacija, Jedilniki, Skupnost: VSE OD DOMA!

Na voljo je en paket.

1 mesec: 30 eur

V programu so zajeti treningi za moč, obliko kritičnih predelov ženskega telesa in kardio (HIIT) treningi. Program združuje naravnost strupeno kombinacijo za dosego rezultatov; HIIT in trening moči oziroma trening za izgradnjo lepih mišic.

Kombinacija treninga za učvrstitev mišic, HIIT in treninga za moč, ni le odlična za izgradnjo vitkega, napetega telesa, ampak tudi za doseganje ali ohranjanje zdravega odstotka telesne maščobe, povečanje moči, zdravje srca in ožilja, koordinacijo, agilnost, hitrost in prilagodljivost. S tem programom in zdravo prehrano se boste lahko hitro veselili manjšega obsega telesa,  manj maščbe in manj kilogramov (Če izguba telesne teže ni cilj, pa boste skozi ta program le nekoliko povečali dnevni vnos energije).

Zaupaj mi in ne bom naju razočarala!

ČE SI ŠE VEDNOV DILEMI, SI PROSIM, VZEMI MINUTO, DA NATANČNO OCENIŠ, ALI TE JE TISTO, KAR SI DO SEDAJ POČELA, PRIBLIŽALO CILJU.
PRAVZAPRAV JE PREPROSTO, DA ALI NE, VPRAŠANJE …
“ALI SEM TOČNO TAM KJER HOČEM BITI? FIZIČNO IN DUŠEVNO?”
ČE JE TVOJ ODGOVOR NE, JE NAJBOLJŠA STVAR, KI JO LAHKO ŠE DANES NAREDIŠ TA, DA SE ODLOČIŠ, DA SE NAM BOŠ PRIDRUŽILA. DAJ SI DOVOLJENJE, DA SE KONČNO POSTAVIŠ V OSPREDJE IN DOSEŽEŠ SVOJE CILJE.

S pomočjo teh treningov in vaj si boste zgradili telo, na katerega boste ponosni, toda predvsem je to investicija vase in je neprecenljiva pri ohranjanju duševnega in telesnega počutja.

NIKA DODIG

Sem licencirana osebna trenerka, sem mama in sem ženska. Ustanovila sem prvo online vodeno vadbo za ženske od doma v Sloveniji. Zakaj? Ker sem bila nekoč tudi sama »v vaši koži«.

Z športom sem povezana že celo življenje. Kot nekdanja športnica in kot športna novinarka. Ne glede na vse informacije, znanja, šole, ki sem jih pridobivala skozi leta, je moje poslanstvo (takrat tega še nisem vedela) dobilo zeleno luč, ko sem se več let borila z zelo hudo poškodbo, številnimi operacijami in posledično hrom nogo. Čeprav je bilo obdobje terapij, vadbe in fizioterapevtskih “uric” naporno, danes gledam na to izkušnjo kot »srečo v nesreči«. Imam znanje, ki ga ne bi mogla pridobiti na nobeni fakulteti.

Kasneje sem kot mati samohranilka spoznala tudi, kako je, ko nimaš varstva oziroma možnosti obiskovati telovadnic, Gym-ov, fitnesa …. Jp, morala sem se naučiti trenirati doma. In uspelo je! Sedaj bi ti vse te izkušnje, znanje in strast prenesla na vas.

SAJ NE MOREM VERJETI …

Mislim, kaj lepšega se ti lahko zgodi kot to, da greš pokukat v spletno telovadnico in meni nič, tebi nič, najdeš takšno objavo Bodyliftovke. Brez besed … presrečna!

Osebni trenerji smo med drugim res motivatorji, a vsi mi(trenerji), če priznamo ali ne, prav tako potrebujemo in si želimo motivacije naših vadečih. Res sem presrečna in komaj čakam naslednji trening.

SEJ NE MOREM VERJETI ... 🙈💞 Mislim, kaj lepšega se ti lahko zgodi kot to, da greš pokukat v spletno telovadnico in meni nič, tebi nič, najdeš takšno objavo Bodyliftovke ♥️🙆‍♀️. Brez besed ... presrečna! In včeraj prav tako ... Odprem in notri me čaka live video posnetek moje Bodyliftovke iz Amerike. Posnela ga je med sprehodom in tudi njene besede so treščile naravnost v ♥️. Osebni trenerji smo med drugim res motivatorji, a vsi mi(trenerji), če priznamo ali ne, prav tako potrebujemo in si želimo motivacije naših vadečih. Res sem presrečna in komaj čakam naslednji trening.