Najpogostejša vprašanja o spletnem GYM-u

NOVO V SLOVENIJI – Septembra 2021, je zaživel PRVI spletni GYM za ženske, ki si želijo voden program vadb + prehrane od doma. Vem, da si super zaposlena in posledično nimaš veliko časa za odhode na rekreacijo, obisk fitnesa, ki je daleč od tvojega doma ali za razmišljanje, kako si pripraviti zdrav obrok … Zato TE vabim v izjemno učinkovit, online program za ženske, ki poteka v živo! V nadaljevanju bloga preveri odgovore na najpogostejša vprašanja.

KAKO SE LAHKO VČLANIM?
Vpisi potekajo vsak dan. Članstvo skleneš na spletni platformi preko spletne trgovine. Od nakupa do GYMa, te loči le 15 minut.

POTREBUJEM ZA PROGRAM KAKŠNE PRIPOMOČKE?
Tako na moji vadbi kot na drugih vadbah se na nekaterih treningih uporablja pripomočke. Seveda pa lahko vse vadbe izvajaš tudi z lastno težo. Zato je moj odgovor na to vprašanje DA; NI pa nujno! Če te zanima urnik, kakšni treningi se v določenih dneh izvajajo, naslovi treningov, kako izgleda Bodylift spletni GYM, katere vadbe sploh imamo, in preglednost aktivnosti, klikni SEM.

KOLIKO VADB IMATE IN DOLŽINA LE – TEH?
V programu je 6 različnih vadb. Trajajo od 25 do 35 minut, odvisno od vadbe in dneva. Vsak dan lahko izbiraš, kaj boš delala oziroma, katero vadbo želiš izvajati. Svetujem 5 vadb na teden in 2 dni počitka. To je odličen način, da dosežeš maksimalne rezultate, spremembe in hkrati svojemu telesu še vedno omogočaš tudi čas za okrevanje in regeneracijo!

RES VSE POTEKA V ŽIVO? IN, ČE NIMAM ČASA, KO JE TRENING?
Res je! Vse je odvodeno v živo. AMPAK, nič hudega, če ti ne uspe, ali če trening zamudiš. Do njega lahko dostopaš kadarkoli in ga lahko tudi večkrat opraviš. Vsi treningi so shranjeni v arhivu in so ti vedno na voljo. Treningi so pregledno razvrščeni glede na vadbo in način vadbe, trenerja… Prav tako je tudi možnost komentiranja med treningom in ogled na vseh napravah. Da ne bo dvomov, se kar sama prepričaj, kako je videti Bodylift spletni GYM, katere vadbe imamo, urnik programa, kako so vadbe razvrščene itd. Do GYM-a prideš TUKAJ.

NUDITE TUDI NAČRT PREHRANE?
Seveda! Več kot le načrt. Vrhunski in zelo cenjen strokovnjak za prehrano, Mario Sambolec, vsak torek vodi predavanja o pravi prehrani žensk. Z njegovo pomočjo boš spoznala prave smernice zdravega odnosa do lastnega telesa in pomen primerne prehrane glede na tvoj specifičen cilj. Najsi bo ta več energije, boljše počutje, rešitev v primeru določenih zdravstvenih težavah, izoblikovati atletsko postavo ali za vselej izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Na voljo pa je tudi 90 FIT RECEPTOV; za zajtrk, kosilo in večerjo.

JE POMEMBNO, KDAJ SE PRIJAVIM?
Vpisi potekajo vsak dan. Vsekakor pa priporočam, da se prijaviš čim prej, kajti čez 30 dni boš hvaležna za ta dan in ne dan kasneje.

Če imaš še kakšno vprašanje na katerega ti tukaj nisem odgovorila, se mi kar oglasi na mail.
– Nika Dodig

Zaupaj mi mail in bodi na tekočem o Bodylift dogajanju

DELI

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments