Top 3 za hitrejšo izgubo maščobe

Naredite te 3 stvari in recite adijo kg.

Že 20 minut zjutraj je lahko dovolj za popoln začetek dneva. Vse, kar morate storiti, je, da spremenite svojo jutranjo rutino, in ko se prebudite, naredite 3 stvari, s pomočjo katerih boste ne le izboljšali svoje počutje in zdravje, ampak pospešili tudi izgubo kilogramov.

Vsako jutro bi morali svoj dan začeti z aktivnostmi, ki jih potrebuje vaše telo. Pomembne so predvsem tri stvari, za katere boste potrebovali samo 20 minut.

1.Tuširajte se s kombinacijo hladne in tople vode

To je odlično in to zagotovo  nekaj kar zjutraj vsi potrebujemo, saj se bomo tako hitreje zbudili. Zaradi izmeničnega prhanja s hladno in toplo vodo bo vaše telo pod blagim stresom, posledica česar je pospešitev metabolizma in krvnega obtoka.  Prhanje s hladno vodo naj bi se tudi izkazalo za učinkovit način hitrejšega izgubljanja kilogramov.  Da, to počnimo tudi pozimi.😬❄

2. Popijte velik kozarec mlačne vode z limono

Topla voda bo pospešila vaš prebavni sistem in v kombinaciji z limoninim sokom stimulirala delovanje jeter in pospešila izločanje toksinov iz telesa. Limono že dolgo poznamo kot eno najbolj zdravih živil na svetu. Vsebuje flavonoide, ki so znani po antioksidativnem delovanju, folno kislino, vitamine in minerale. Pozitivno vpliva na delovanje celotnega organizma in je čudovita pomoč pri negi kože. Deluje kot diuretik in pospešuje izgubo telesne teže ter sprošča toksine, zaradi česar je pomemben zaveznik lepote.

3. Pretegnite mišice telesa

S tem, ko boste vsako jutro dobro pretegnili telesne mišice, bo vaše telo bolje pripravljeno na aktivnosti, ki ga tisti dan čakajo. Znebili se boste tudi občutka preležanosti, ki se pogosto pojavi po spanju, obenem pa naj bi pretegnitev mišic blagodejno vplivala na občutek zadovoljstva in sprostitve.

Zaupaj mi mail in bodi na tekočem o Bodylift dogajanju

DELI

guest
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments