Najbolj edinstven in vroč vadbeni program v Slovenij

V programu so zajeti treningi za moč, obliko kritičnih predelov ženskega telesa in kardio (HIIT) treningi. Program združuje naravnost strupeno kombinacijo za dosego rezultatov; HIIT in trening moči oziroma trening za izgradnjo lepih mišic.

Kombinacija treninga za učvrstitev mišic, HIIT in treninga za moč, ni le odlična za izgradnjo vitkega, napetega telesa, ampak tudi za doseganje ali ohranjanje zdravega odstotka telesne maščobe, povečanje moči, zdravje srca in ožilja, koordinacijo, agilnost, hitrost in prilagodljivost. S tem programom in zdravo prehrano se boste lahko hitro veselili manjšega obsega telesa,  manj maščbe in manj kilogramov (Če izguba telesne teže ni cilj, pa boste skozi ta program le nekoliko povečali dnevni vnos energije).

S pomočjo teh treningov in vaj si boste zgradili telo, na katerega boste ponosni, toda predvsem je to investicija vase in je neprecenljiva pri ohranjanju duševnega in telesnega počutja.

REZULTAT – KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

Štiri tedne je dovolj časa za vidne spremembe v telesu, zlasti v kombinaciji z zdravimi prehranjevalnimi navadami. Ob koncu prvega tedna boste lahko že opazili zelo majhne spremembe, vendar brez panike, če še ne boste opazili ničesar. Do konca drugega tedna bodo spremembe že nekoliko bolj opazne – spet ne bodite zaskrbljeni, če spremembe ne bodo drastične.

Do konca tretjega tedna in še posebej v četrtem tednu boste opazili, da se vaša telesna maščoba topi. Opazili boste večji mišični tonus, moč in definicijo, in manjši obseg. S 4-tedenskimi pogramom boste ob upoštevanju navodil in treningov lahko izgubili 1-2 kilograma na teden. V prvem tednu vam priporočam, da ne izgubite več kot 2 kilograma, da boste izgubo telesne teže dolgoročno naredili zdravo in jo kasneje tudi lažje vzdrževali. Verjetno boste opazili pomembno razliko med fotografijami »pred in po«, zato se ne pozabite fotografirati, saj bo to samo še dodatno motiviralo vas, da ohranite zdrave navade.

NASVET:

Spravite svojo miselnost na pozitivno raven. Ja, ta vadba/program vam bo pomagal izgubiti maščobo, zgraditi mišično maso in ustvariti lepo telo, toda ve trenirate, ker že imate rade svoje telo. Delate, ker se želite počutiti močnejše, sposobnejše in bolj zdrave; ker želite storiti vse, kar je v vaši moči, da boste lahko živele svoje življenje zdravo, srečno in samozavestno.

KAJ VSE PROGRAM VSEBUJE:

 • 12 VODENIH TRENINGOV

  Na svoj elektronski naslov boš prejela 12 vodenih treningov. Na teden opraviš tri bodylift treninge. Vsak trening te vodim od začetka do konca. Poleg tega prejmeš v programu še voden raztezni trening, trening za lepe roke in voden trening z kettlebellom. Pripomočki: Lastna teža, ročke, elastika za vadbo.

 • TRENIRAŠ DOMA / NA PROSTEM / KJERKOLI

  Čas ni več tvoj gospodar. Treniraš od doma kadarkoli. Torej, če si se vse do danes odpovedovala vadbi zaradi pomanjaknja časa, je to mimo.

 • 5X NA TEDEN

  Program je sestavljen tako, da na teden naredite 5 aktivnosti. Čaka vas urnik za vsak dan posebej.

 • URNIK ZA VSAK DAN POSEBEJ

  Pripravila sem dnevni plan tvojih aktivnosti. Poleg rednih bodylift treningov, bova dodali še dve lažji aktivnosti na prostem. Dva dni na teden je čas za počitek in regeneracijo.

 • 30 DNI ALI VEČ …

  Osebno mi ni cilj prodati 30 – dnevni program in te nato pustiti. Želim, da ti v teh 30ih dneh vadba pride v kri. Želim, da spremeniva miselnost in, da postane aktivno življenje tvoj novi življenjski stil. Po 30ih dneh lahko program v celoti ponoviš ali se nam priključiš na online vodenih treningih, Nova ti. Treningi so zelo raznoliki, zato verjemi – ne boš se jih naveličala.

 • 4X TEDENSKI JEDILNIK ZA IZGUBO TEŽE

  S programom prejmeš tudi mesečni jedilnik za dodatno izgubo telesne teže. Jedilnik je lahko tudi le smernica pravilne prehrane v času “diete”.

 • ČASOVNO NEOMEJEN DOSTOP PROGRAMA

  Ko program enkrat kupiš in prejmeš na elektronski naslov, je tvoj. Kadarkoli se lahko ponovno obrneš nanj oziroma treniraš, dokler ne končaš.

Če si še vednov dilemi, si prosim, vzemi minuto, da natančno oceniš, ali te je tisto, kar si do sedaj počela, približalo cilju.

Pravzaprav je preprosto, DA ali NE, vprašanje …

“Ali sem točno tam kjer hočem biti? Fizično in duševno?”

Če je tvoj odgovor ne, je najboljša stvar, ki jo lahko še danes narediš ta, da se odločiš, da se nam boš pridružila. Daj si dovoljenje, da se končno postaviš v ospredje in dosežeš svoje cilje.

Vredna si, obljubim ti!

30-dnevni Bodylift PROGRAM ZA IZGUBO ODVEČNE TELESNE MAŠČOBE IN IZGRADNJO LEPIH OBLIN