»…presrečna, reeeees punca zna, pozitivka dela s srcem, priporočam …«

Resnične popolne preobrazbe

Ojla! Kaj si želiš pa ti doseči?
Imeti več energije? Ožji pas? Čvrst trebušček? Kakšen kilogramček manj? Biti srečna?

Tukaj sem zate.
Vem, da se še ne poznava, zato te vabim, da si pogledaš, kaj o meni pravijo moje zlate punce.

P. S.
Pa nikar ne odlašaj – kar »pocukaj me za rokav.«

PREBERI SI

Mnenja strank

POGLEJ TUDI

Before / After preobrazbe

 • Tina Petkovnik

  Moja zgodba, ali zakaj je Nika res top! Nikoli nisem bila suha, bila sem izpopolnjena, kot temu radi rečemo. Ko sem pri rosnih dvajsetih prvič zanosila, pa se je moja izpopolnjenost samo stopnjevala. Pridelala sem si 50 kilogramov. Takrat se je v meni nekaj premaknilo in želela sem si biti fit zase, za otroke. Želela sem si novo službo, novo podobo, nove cunje... In sem začela. Ker sem slučajno iskala vaje za trebuh, sem naletela na Nikin video. Pa sem poizkusila. In od tistega dne, bil je en dan v aprilu 2020, treniram skoraj vsak dan. Danes imam 50 kilogramov na 160 centimetrov, mišičasto telo, ogromno moči, volje, pozitive in samozavesti. Imam najboljšo službo na svetu in najbolj sitne otroke, haha, ter moža, ki me maksimalno podpira. Pri prehrani ne pazim, ker že nekaj let skorajda ne jem kruha, pice in čips pa so moja šibka točka. Tega se zavedam, zato res pridno treniram. Za vse kar sem dosegla, za dobro energijo, ko se zjutraj oblečem in si rečem "huda si" se lahko zahvalim samo Niki. Pravzaprav ne vem, zakaj me je ta njen video tako prevzel, ampak sem hvaležna da me je.

 • Suzana Šumah

  Stara sem 44 let. Nikoli nisem bila suha. Ne ravno debela, pač pa "fajn" zaobljena. Z leti pristala pri 103 kg. Nisem vedela, kako naj se lotim hujšanja. Gledala sem po internetu in po facebooku in iskala vadbo, ki bi bila primerna zame. Našla sem Niko. Začela sem in kmalu spoznala, da so mi njeni treningi pisani na kožo. Resnično. Z veseljem treniram in mi nič ni pretežko. Pravzaprav nikoli ne bom odnehala, saj je to postal moj novi način življenja. Iz teže 103 kg sem prišla na trenutnih 65. Lažja sem za celih 38 kilogramov. Sem kot prerojena. In sedaj VEM! Vse je v glavi. Vse se da, če sta le želja in motivacija dovolj močni. Urediti glavo, prehrano, dodati Nikine treninge oziroma se vključiti v program, saj tako zraven vsega spremljaš tudi to THE BEST skupino punc in ti uspe. Nikine vaje ter nasveti, delajo čudeže. Resnično! Telo je iz dneva v dan bolj čvrsto, trebušne mišice vedno bolj opazne, odvečna koža se povsod gladi. Počasi, a opazno. Celulit kar nekam izginja, zadnjica je vedno bolj visoko. Za vse tiste, ki me sprašujete, če so Nikine vaje dovolj učinkovite. SO!!! Ne dvomite.

 • Klaudia Dorem

  Od nekdaj telovadim in sem aktivna celo leto. Ampak vedno sem mislila, da je potrebno izvajati kardio do onemoglosti. Počitek sem zanemarjala, tekla sem tudi, ko se mi ni dalo/pasalo. Alarm je bil, sicer sem bila vedno vitka, utrujenost. Postajala sem čedalje bolj utrujena. Nizek libido. Nenehno prehlajena. Potem pa … BUM, Nika! Njena energija, prepričljivost, raznoliki treningi. Prepričala me je, da so pomembni treningi za moč, pocitek ter da se za dober rezultat celo ne smemo ubijati s kardiem. Noro, noro! Dobesedno uživam v treningih, več počivam in počutje je top!! Sem polna energije z več kondicije ob manjšem številu treningv, telo pa mišičasto in že dobiva obliko. Ne zamenjam za noben program!!

 • Eva Satler

  Ko sem začela, nisem imela želje postati miss, kockice na trebuhu in podobno. Pri teh letih ne samo, da gledam realno na zadeve, tega si niti ne želim. Program mi je dal, kar je bila moja želja. Ljubezen do vadbe, več samozavesti in več energije. Sicer sem nekoliko upala, a bolečine v hrbtu in kolenih so izginile za 90%. In navsezadnje, sem en dan tudi opazila …. Moje telo se je spremenilo. Lepše je, bolj definirano in hočem - nočem, nekaj cm je izginilo. Res moram povedati, da so mi Nikine vadbe zelo všeč. No, priznati moram, da so mi tudi vadbe z Natašo fajn. In meni najpomembneje! Večkrat mi je dokazala, sem dobila potrditev, da je nisem napačno ocenila. Da je res ena tistih, ki je drugačna in ji ne gre le za denar. Pa čeprav je vrhunska vaditeljica: strokovna, energična, pozitivna, srčna in enaka do vseh. Mene ima in prepričana sem, da bo imela vedno več telovadk, ki ji bomo sledile.

Pridruži se BODYLIFT družini

Facebook